• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi

WASİSSA MODA EVİ 2. ŞUBESİ AÇILDI

Aneta Nikolaeva ALDINOVA ve Ahmet ALDINOVA’nın işlettiği Wasissa Moda Evi, 2. Şube’sini 02 Kasım 2021 Salı günü Uzunköprü halkının hizmetine sunuldu.

Açılışa Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz ERDOĞAN, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR, UTSO Meclis Üyesi Selma İHTİYAR, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut GÜDER, MHP İlçe Başkanı Onur Özer SER, CHP Kadın Kolları Başkanı Düriye SEZER ve çok sayıda misafir katılım sağladı.

Tören Başkan İHTİYAR’ın açılış konuşmasını yapması ve kurdele kesme merasiminin ardından iş yerinin gezilmesi ve hayırlı olsun dileklerinin sunulmasıyla son buldu.

Açılışın ardından UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR ve Meclis Üyesi Selma İHTİYAR geçtiğimiz günlerde hizmete giren Masmino Tasarım ve Organizasyon firmasını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası olarak hizmete giren her iki iş yerine bol kazançlar dileriz.

Eklenme Tarihi: 5 Kasım 2021, Cuma