• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi

UZUNKÖPRÜ TSO ATA'NIN HUZURUNDA

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKALIN, UTSO Meclis Başkanı Erkan BAKIR ve Meclis üyeleri, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Uzunköprü’de 1 Ekim tarihinde gerçekleşen Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen İsmail AKALIN, Meclis Başkanı Erkan BAKIR ve Meclis Üyeleri Ankara’ya giderek Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

UTSO Meclisi Ulu öndere minnet duygularını sunarken, Başkan İsmail AKALIN şu ifadelere yer verdi, “Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerimizle, Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’e ziyarette bulunduk.

Aydınlık geleceğe uzanan Türkiye Cumhuriyeti düşüncelerinizden feyiz alarak gelişmesini ve güçlenmesini, millet ve devlet olarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükselmesinde en büyük pay sahibi olan Atamızı ziyaret ettik. Aziz hatıranız önünde bir kez daha saygıyla eğiliyor ruhunuz şad olsun” dedi.

Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2022, Cuma