• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN, HİSARCIKLIOĞLU'NA ZİYARET

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKALIN, UTSO Meclis Başkanı Erkan BAKIR, UTSO Meclis Üyeleri ve UTSO Genel Sekreteri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Uzunköprü Organize Sanayi Bölgesi, Çakmak Barajının ilerlemesi ve ilçemizi ilgilendiren konular hakkında Başkan Hisarcıklıoğlu'na ilgili paylaşımlarda bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKALIN, Meclis Başkanımız Erkan BAKIR ve Meclis Üyelerimiz, öncelikle iş dünyamızın tüm taleplerini karşılamak adına gece gündüz demeden çalışan, iş dünyamızın vizyonunu yükselterek tüm dünyada ticaretimizin önünü açan kıymetli Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na odamız ve tüm üyelerimiz adına teşekkürlerini ilettiler.

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ‘na gösterdikleri misafirperverlik ve duyarlılıkları için tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2022, Cuma