• Destek Hattı
  • Akredite Oda
  • turkak kalite yönetimi
  • iso 1002 Kalite
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi
Üye Girişi

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Edenred ile tasarruf ediyor

 

Ön ödemeli kurumsal hizmetler sektörünün öncü markası Edenred Türkiye ile Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (Uzunköprü TSO) arasında imzalanan protokol ile, Uzunköprü TSO üyesi şirketler, Ticket Car Akaryakıt Çözümleri sayesinde yüzde 6 oranında indirimli akaryakıt alma fırsatı elde edecek. Üye şirketler aynı zamanda Edenred’in Ticket Restaurant Yemek Kartı ile çalışanlarının öğle yemeği gidelerinde de %100’e varan vergi istisnasından yararlanabilecek.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hasan Hüseyin Küçükkaptan, Edenred Türkiye İstanbul Satış Grup Müdürü Murat Altıntepe ve Edenred Türkiye Trakya Bölge Satış Müdürü İzzet Gürgül’ün imzaladığı protokol sayesinde, Edenred Türkiye’nin Ticket Car Akaryakıt Çözümleri ile Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri akaryakıt maliyetlerinde önemli ölçüde tasarruf sağlayacak. Üye şirketlerin sadece bir araçları bile olsa  belirlenen akaryakıt markalarından yüzde 6 oranında bir indirime sahip olacaklar. Ticket Car Edenred’in tek fatura özelliği sayesinde Uzunköprü TSO üyeleri operasyonel anlamda da büyük kolaylık elde ederken hafta sonu kullanımının kısıtlanması, TL veya litre bazında belirlenen araca göre limit tanımlanabilmesi, belirlenen lokasyonlarda plakaya tanımlı akaryakıt alımı yapılabilmesi sayesinde harcamalarını kontrol altına alarak ayda ortalama yüzde 15’e varan tasarruf da sağlayacak.

Öğle yemeği giderinde çalışan başına yılda 6.000 TL’ye varan tasarruf

Uzunköprü TSO üyeleri Türkiye’nin ilk yemek kartı markası Ticket Restaurant sayesinde çalışanlarının öğle yemeği giderlerinde yüzde 15 SGK işçi primi, yüzde 22,5 SGK işveren primi, yüzde 0,75 damga vergisi, yüzde 22 gelir vergisi istisnası ile KDV indirimine tabi olacak ve yüzde 100’e varan vergi tasarrufu avantajıyla çalışan başına yılda 6.000 TL’ye varan tasarruf imkanı elde edecek. Böylece kaynaklarını doğru şekilde kullanmaya başlayan üyeler neredeyse yemek gideri kadar bir giderden kurtularak kazançlı çıkacak.

 

Devir, tasarruf devri

Konuyla ilgili açıklama yapan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Hasan Hüseyin Küçükkaptan, yapılan bu yeni anlaşmadan duydukları büyük memnuniyeti belirterek, “Tasarruf, büyük küçük fark etmeksizin her ölçekteki şirketlerin gündeminde ilk sırada yer alır. Özellikle son bir yıldır, pandemi koşullarıyla mücadele ederken üyelerimize bu önemli tasarruf imkanını sağlamış olmak çok kıymetli ve gurur verici. Çok fazla araca sahip büyük şirketlere sağlanan indirim oranını Edenred Türkiye sayesinde tek bir aracı olan üye şirketlerimize bile sağlayabilir duruma geldik. Üye şirketlerimizi Ticket Car Akaryakıt Çözümleri ile akaryakıt alımlarında, Ticket Restaurant Yemek Kartı ile ise çalışanlarının öğle yemeği giderlerinde operasyonel ve mali yük getiren süreçleri artık planlamak zorunda değil. Bugünden itibaren sadece kaynakların doğru yönetebilecek, faaliyet gösterdikleri alana daha iyi odaklanacak ve bu zorlu günleri nispeten daha kolay atlatacaklar” dedi.

Tasarruf fırsatlarından yararlanmak isteyen üyelerimiz https://ticket.yakitkarti.com/uzunkopru-ticaret-ve.../ linkinden başvuru yapabilirler

 

 

Eklenme Tarihi: 26 Mart 2021, Cuma