• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi
Üye Girişi

UZUNKÖPRÜ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İSTİŞARE TOPLANTISI ODAMIZ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Uzunköprü Kaymakamı Onur KÖKÇÜ, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem BECAN, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKALIN, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erkan BAKIR, Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen ASLAN, Siyasi Parti  ve STK başkan ve temsilcilerinin katılımıyla ‘’Uzunköprü Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısı’’ gerçekleştirildi.

Toplantıda UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali GÜMÜŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri İnanç SÜLÜŞ, Murat SİMEN, Meclis Başkan Yardımcısı Şaban GAVUZOĞLU, Meclis Üyeleri Cenk ÇOBANOĞLU, Tahsin HASKIRIM, Ömer ÇOTRA ve Mustafa ALAŞ hazır bulundular.

Gerçekleşen toplantıda katılımcılarla Uzunköprü OSB, Çakmak Barajı, Üniversitemize kazandırılması düşünülen yeni bölümler, Ergene Kirliliği , doğalgazın yaygınlaşması , Eskiköy Sınır Kapısı ve daha bir çok sorun ve çözüm önerileri hakkında istişare yapıldı.

İstişareler sonucunda aralık ayı içinde Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Siyasi Parti ve STK Temsilcilerinin katılımlarıyla oluşan  ‘’Uzunköprü İttifakı’’ ile Ankara’da ilgili bakanlıklara bir dizi ziyaretler gerçekleştirme konusunda karara varıldı.

Toplantımıza teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Uzunköprü TSO olarak ilçemizi ileriye taşıyacak olan her alanda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Eklenme Tarihi: 29 Kasım 2022, Salı