• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi

UTSO MECLİSİ’NDEN AKÇAKOCA TSO’YA ZİYARET

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKALIN, UTSO Meclis Başkanı Erkan BAKIR, UTSO Meclis Üyeleri ve UTSO Genel Sekreteri Akçakoca TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. PAZVANT, Akçakoca TSO Meclis Başkanı Nusret KIRMA ve Akçakoca TSO Meclisini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Uzunköprü Organize Sanayi Bölgesi ve devam eden projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Oda yetkilileri birbirini tanıma fırsatı buldu ve iki bölgenin de kalkınması adına iki kurumun birlik beraberliğinin artarak devam etmesi hakkında fikir birliğine varıldı. Ayrıca iki oda arasında yapılabilecek ortak projeler ve oda hizmetleri hakkında tecrübe paylaşımı yapıldı. Akabinde kardeş oda protokolü ile ticari faaliyetlerin yapılmasına yönelik bu birlikteliğin genişletilmesine karar verildi.

Misafirperverlikleri için Akçakoca TSO’ya teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2022, Cuma