• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi

UTSO’DAN UZAKTAN EĞİTİME TABLET BİLGİSAYAR DESTEĞİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde  başlatılan ‘’Küçük Parmaklar’’ tablet kampanyasına,  Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası olarak Covid-19 salgını sürecinde uzaktan eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere temin edilen tablet bilgisayarları , UTSO Yönetim Kurulu  Başkanı Ercan İHTİYAR tarafından, Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Eralp AKMAN ve Şube Müdürü Özcan   GÜNER’e  teslim edildi.

Teslim töreninde konuşan Başkan İHTİYAR ;’’ Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle zor bir dönem geçiriyoruz. Bu dönemde eğitim ve öğretim hayatı da olumsuz etkilendi. Yüz yüze gerçekleştirilemeyen eğitimler uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşiyor ve bu süreçte ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerinin de aksatmadan devam edebilmeleri için TOBB ve UTSO işbirliğiyle temin ettiğimiz tablet bilgisayarları İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teslim ettik. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize desteklerimiz devam edecektir” dedi.

Eklenme Tarihi: 5 Şubat 2021, Cuma