• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi

UTSO’dan Muhtarlar Derneğine ziyaret

23 Ocak 2020 tarihinde Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Uzunköprü Muhtarlar Derneği Başkanlığına Seçilen Önder Kuruşar’a ziyarette bulundu.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Akıncı Meclis Üyesi TOBB Delegesi Cavit Koşar, Meclis Üyesi Selami Şen ve Genel Sekreterimiz Hasan Küçükkaptan yeni seçilen Muhtarlar Derneği Başkanı Önder Kuruşar’ı tebrik etti. STK’larda görev almanın gönüllülük esasıyla yapıldığına ve fedakarlıkla sürdürülmesi gereken bir sorumluluk olduğuna dikkat çeken İhtiyar, kurumlar arasındaki kuvvetli işbirliğinin önümüzdeki süreçte de devam etmesinin önemine vurgu yaptı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuruşar ise, Ticaret ve Sanayi Odaları hem sosyal hem de ekonomik anlamda ülkemizin ve şehirlerin gelişmesine önemli katkıda bulunan kurumların başında geldiğini, doğal çözüm ortakları olduğunu, önümüzdeki dönemlerde de işbirliğini devam ettireceklerini söyleyerek ziyaretlerinden dolayı Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası heyetine teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 10 Şubat 2020, Pazartesi