• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi

UTSO, 19.BAYİM OLUR MUSUN? FRANCHİSİNG VE MARKALI BAYİLİK FUARI’NI ZİYARET ETTİ

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası yönetici ve üyelerinden oluşan bir heyetle , 27 Kasım Cumartesi günü, İstanbul Avrasya Gösteri ve Fuar Merkezinde gerçekleşen Bayim Olur Musun? Fuarını ziyaret etti. UTSO heyetine Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR, Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan ASLAN, Meclis Üyeleri Selma İHTİYAR, Selami ŞEN ve Genel Sekreter Hasan H. KÜÇÜKKAPTAN eşlik etti.
Bu yıl 19.si gerçekleştirilen Bayim Olur Musun? Fuarı, yeni iş fırsatlarını değerlendirip gelişen iş vizyonlarını üyeleriyle birlikte takip etti. UTSO Üyeleri fuarda Gıda, Restoran, Bilişim, Mağazacılık, Tekstil, Hazır Giyim, Emlak, Eğitim, Takı Aksesuar, Mobilya gibi birçok sektörde Bayilik, Distribütör ve Franchise veren firmalar ile bir araya geldi.

Eklenme Tarihi: 2 Aralık 2021, Perşembe