• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi
Üye Girişi

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yavuz Selim Akçakale, Edirne İl Ticaret Müdürü Mahmut Altun ve Kadın Kooperatifi yöneticilerinden ziyaret.

20 Ekim 2020 Salı günü Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yavuz Selim Akçakale, Edirne İl Ticaret Müdürü Mahmut Altun ve kadın kooperatifi yöneticileri ile Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundular. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete UTSO Meclis Üyesi ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Selma İhtiyar, TOBB Edirne KGK İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Seval Gemici, TOBB Edirne KGK İcra Komitesi Üyesi Sevim Adalı iştirak etti.

UTSO Başkanı İhtiyar konuşmasında şunları dile getirdi; “Uzunköprü olarak Kadın İstihdamının önemini bilen bir ilçeyiz. Unutmayalım güçlü kadın, güçlü ekonomi demektir. Ben kadın girişimcilerimize güveniyorum ve çok güzel başarı hikayelerinin bu şehirden, kadınlarımızın gayretleriyle çıkacağına inanıyorum. Bu hedefe yönelik bazı girişimlerimiz mevzuat engellerine takıldı. Bu yüzden mevzuatla ilgili değişiklik yapılmasını temenni etmekteyim.” diyerek sözlerine son verdi.

Eklenme Tarihi: 21 Ekim 2020, Çarşamba