• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi

SEPAŞ ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ’NDEN UTSO BAŞKANI ERCAN İHTİYAR’A NEZAKET ZİYARETİ

Sepaş Enerji A.Ş. Bölge Müdürü Uğur ARAS ve Bölge Yöneticisi Hüseyin KIRCI, 09.06.2021 tarihinde Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette odamız üyelerine özel olarak sağlanan ve %15’ e varan oranda  indirimli elektrik kullanımını sağlayan protokolün süresinin uzatıldığını, faydalanmak isteyen üyelerimizin başvuruda bulunabileceklerini ileten Bölge Müdürü Uğur ARAS, protokole verdikleri katkıdan dolayı UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR’ a ‘’Teşekkür Belgesi’’ takdim etti.

Başkan Ercan İHTİYAR, , indirim protokolünün süresinin uzatılmasından duyduğu memnuiyeti dile getirerek, nazik ziyaretleri için Sepaş Enerji A.Ş yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Eklenme Tarihi: 9 Haziran 2021, Çarşamba