• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi
Üye Girişi

MEYBEM GALERİCİLİK VE EMLAKÇILIK SINAVLARI ODAMIZ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası  ve TOBB Meybem işbirliği ile düzenlenen Mesleki Yeterlilik Kanunu kapsamında zorunlu hale getirilen ‘’Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 ve Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5’’ teorik ve uygulama sınavları 24-25-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirildi.
     Konu hakkında açıklamalarda bulunan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan  İHTİYAR, 5544 sayılı Mesleki Yeterlilik Kanunu ile birlikte mesleki yeterlilik belgesi almanın zorunlu hale geldiğini söyledi.
     Halihazırda bu meslekleri yapan ve gelecekte bu meslekleri yapmak isteyenlerin mağdur olmamak adına belge alması gerektiğini dile getiren İHTİYAR, “UTSO olarak üyelerimizin ve vatandaşlarımızın mağdur olmamaları adına TOBB Meybem A.Ş ile birlikte galericilik ve emlakçılık belgelendirme sınavlarını organize ediyoruz. İki aşamalı olarak yapılan sınavların teorik ve uygulama kısmının her ikisinden de başarılı olan adaylar belge almaya hak kazanacaklar ’’ ifadelerine yer verdi.

Eklenme Tarihi: 2 Eylül 2021, Perşembe