• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi

EDİRNE VALİSİ KIRBIYIK’A HOŞGELDİN ZİYARETİ

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR,Meclis Başkan Yardımcısı Güray ÖZTÜRK,Meclis Üyesi Cavit KOŞAR ve Genel Sekreter Hasan H. KÜÇÜKKAPTAN Edirne Valisi Hüseyin Kürşat KIRBIYIK’a hoşgeldin ziyaretinde bulundu.

Ziyarette UTSO Başkanı Ercan İHTİYAR Uzunköprü ticari hayatı ve Uzunköprü OSB projesinde devam eden davalar hakkında bilgilendirmeler yapılırken, aynı zamanda Edirne Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Dernek Başkanı olan Güray ÖZTÜRK tarafından sürücü kursları çalışmaları ve Meclis Üyesi Cavit KOŞAR tarafından Edirne Gümrük Kapılarında lojistik firmalarının oluşan kuyruklardan ve günler süren beklemelerden duydukları rahatsızlıkları Vali KIRBIYIK’a iletti.

Ziyaretin sonunda UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR, Edirne Valisi Hüseyin Kürşat KIRBIYIK’ı konuları daha detaylı ve yerinde incelemek üzerine Uzunköprü’ye davet etti.

Bu davetin üzerine Vali KIRBIYIK, önümüzdeki hafta cuma günü daire müdürleri ile birlikte Uzunköprü’yü ziyaret edeceklerini belirterek, UTSO heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Eklenme Tarihi: 30 Mayıs 2022, Pazartesi