• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi

Edirne İli Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı Yapıldı

Edirne İli Oda ve Borsaları Müşterek İstişare Toplantısı Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 06 Şubat 2020 tarihinde düzenlendi.

Toplantıya Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası, Uzunköprü Borsası, Keşan TSO ve Keşan Borsa, İpsala Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları ile Meclis üyeleri katılım sağladı.

Toplantıda UTSO Başkanı Ercan İhtiyar, BÖLGE MİLLİYETÇİLİĞİ VE BİRLİKTELİĞİNE VURGU YAPTI ilçemize ve bölgemize katma değer katarak istihdamı arttıracak olan Bölge Projeleri üretmeyi önerdi. Edirne Merkez ve ilçeleri ayrı ayrı düşünmeyerek bir bütün olarak görmek gerektiğini ve yapılacak projelerin doğru lokasyonda bölgeye katkı sağlayacak projelerde her zaman sonuna kadar yer alacaklarını ve destek olacağını belirtti.

Saroz içinde doğru kararların alınması gerektiğini ve oda borsaların önderliğinde gerekli tesisleri kurmayı önerdi.

Uzunköprü için tarım aletleri üreten firmaların var olduğunu söyledi ve araç tamirlerinin Uzunköprü de yapılması için gümrükten izin alınması adına destek istedi.
Bir diğer konu olarak da, yerel markalarımızın eksikliğini belirterek Trakya Kalkınma ajansının kamudan ziyade üyelerimizin destek alması gerektiğini ifade etti ve ilin tanıtım materyalinde ilçelerimize de önem verilmesi gerektiğini vurguladı.

Eklenme Tarihi: 25 Şubat 2020, Salı