• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi

E-Ticaret ve E-İhracat’ta Yeni Trend PttTRade UTSO’da Anlatıldı

10 Mart 2020 tarihinde Uzunköprü PTT Başmüdürlüğü tarafından, Türkiye’nin 2023 ihracat hedefleri kapsamında bir atılım yapan PTT’nin yeni hizmeti olan PttTRade Uzunköprü’de tanıtıldı.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında, Uzunköprü PTT Başmüdürlüğü temsilcilerinin sunumlarıyla hizmetler hakkında üyelerimiz bilgilendirildi.
Yapılan sunumda; PTT A.Ş. tarafından e-ticaret hizmetleri çerçevesinde özellikle yerli şirketlerin ve KOBİ’lerin uluslararası alanda bilinirliğinin ve tanıtımının arttırılmasına yönelik olarak Türkiye’nin milli B2B Platformu PttTRade’in hayata geçirildiği ifade edildi.

Türkiye’nin kapsamlı ve gelişmiş akıllı e-Pazar yeri portalı olmayı amaçlayan PttTRade, alıcıların ve satıcıları online ortamda buluşacakları ve karşılıklı uluslararası ticaret faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri yerli ve milli bir platform olduğuna değinilerek, PttTRade ile özellikle ihracat için yeni pazarlar araştırılması ve Türkiye’deki işletmelerin yeni müşteri potansiyellerine ulaşması hedeflendiği bildirildi.

PttTRade Nedir?

B2B (Firmadan Firmaya Satış) portalı PttTRade, üretici, toptancı ve perakendeci firmalar ile ticaretin gerçekleştiği iş modelidir. Türkçe ile birlikte 13 farklı dilde hizmet veren portal, dış pazarlara ulaşmayı ve dış müşterilerle iletişimi sağlıyor. Portalda bulunan yapay zekâ, site içi arama motoru, gelişmiş ürün filtreleme, satış pazarlama araçları, kullanıcıların kolay bir şekilde ticaret yapmalarına imkân tanıyor.

Eklenme Tarihi: 18 Mart 2020, Çarşamba