• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi
Üye Girişi

BAŞKAN İSMAİL AKALIN, TARIM VE ORMAN BAKANI PROF. DR. VAHİT KİRİŞÇİ'Yİ KARŞILADI

Uzunköprü TSO Başkanı AKALIN; Edirne Valimiz Hüseyin Kürşat Kırbıyık, TBMM KEFEK Başkanı ve Edirne AK Parti Milletvekilimiz Dr. Fatma Aksal Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen ASLAN, Trakya Oda ve Borsa Başkanları, Kurum ve Kuruluşların Yönetici ve Temsilcileri ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi Edirne’de Karşıladı.

Karşılama ardından Edirne Ticaret Borsası ev sahipliğinde Tarım ve Orman Bakanlığı’mızın koordinesinde düzenlenen “Edirne Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısı’na katılım sağladı.

AKALIN Bölgemiz tarım ve hayvancılık sektörlerinde Üyelerimizin istek sorun ve taleplerini ileterek Sayın Bakanımızdan desteklerini talep ettİ.

Eklenme Tarihi: 18 Kasım 2022, Cuma