• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi
Üye Girişi

BAŞKAN İHTİYAR, TC.27. BAŞBAKANI BİNALİ YILDIRIM VE MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER İLE GÖRÜŞTÜ

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR, Meclis Başkan Yardımcısı Güray ÖZTÜRK, Meclis Üyeleri Selma İHTİYAR ve Cavit KOŞAR,T.C 27. Başbakanı Binali YILDIRIM ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER ile ilçemizde yapılan Gökçen Seven Kızılay Anaokulu açılışı ve Edirne İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmasında  bir araya geldi.

Başkan Ercan İHTİYAR geçtiğimiz günlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU' nun başlattığı ''Ulusal Eğitime Katkı Protokolu'' kapsamında ilçemize kazandırılacak olan okul hakkında Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER' e bilgi verdi.

Ayrıca T.C. 27. Başbakanı Binali YILDIRIM geniş bir katılımla gerçekleşen Edirne İş Dünyası buluşmasında yaptığı konuşmada gerek ülkemizin gerekse dünyanın geçtiği bu zor günleri aşacaklarını belirterek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu

Eklenme Tarihi: 9 Mart 2022, Çarşamba