• Destek Hattı
  • iso 9001 Kalite
Firma Rehberi
Üye Girişi

22. EDİRNE TARIM,HAYVAMCILIK,GIDA VE SANAYİ FUARI’NA KATILIM SAĞLAYARAK İLÇEMİZİN ÖNDE GELEN ÜRÜNLERİNİ TANITTIK

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve Trakya Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen 22. Edirne Tarım, Hayvancılık, Gıda ve Sanayi Fuarı 25-29 Mayıs 2022 tarihinde Trakya Üniversitesi Karaağaç Yerleşkesi’nde  gerçekleştirildi . Fuarda Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası ilçemizin ve üyelerinin önde gelen ürünlerinin bulunduğu bir stant kurarak fuar ziyaretçilerine ürünlerini tanıttı.

Fuarda Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası standının yanı sıra, yine UTSO koordinasyonunda Uzunköprü Kadın Eli Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve Meriç Alibeyköy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi stant açarak ürünlerini tanıtma ve satış yapma fırsatı buldular.

Eklenme Tarihi: 30 Mayıs 2022, Pazartesi