Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, T.C Hazine ve Maliye Bakanlığı, T.C Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğinde başlatılan İstihdam Seferberliği 2019 tanıtımı ve İstihdam teşvikleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı 14 Mart 2019 tarihinde Edirne Valisi Sayın Ekrem Canalp Başkanlığında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlendi.

Bölgemizdeki tüm kurum ve kuruluşların dahil olduğu “İstihdam Seferberliği 2019” bilgilendirme toplantısına Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar katılım sağladı.

Yoğun katılımın sağlandığı toplantıda Edirne Valisi Ekrem Canalp, Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, İŞKUR İl Müdürü Şengül Çildam ve SGK İl Müdürü Süleyman Lale İstihdam seferberliği kapsamında ücret, sigorta payı, vergi destekleri gibi istihdama katkı sağlamayı amaçlayan teşvikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan sunumların ardından basına kapalı toplantıya geçildi. İl ve ilçelerin istihdamını arttırıcı projeler üzerine konuşuldu. Toplantıda UTSO Başkanı Ercan İhtiyar Uzunköprü OSB hakkında da bilgilendirmede bulunarak sağlayacağı istihdam konularından bahsetti.

WhatsApp Image 2019-03-14 at 14.10.35