1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla, Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Birliği Derneği Uzunköprü Şube Yönetiminden Gülnar Dinçer Özer ve beraberindeki heyet 01 Mart Cuma günü, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Uzunköprü’deki ekonomik durum, vergi mükelleflerine sağlanan kolaylıklar ve yapılandırmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

UTSO Başkanı Ercan İhtiyar misafirlere ziyaretleri dolayısı ile teşekkür ederek, Gülnar Dinçer Özer nezdinde tüm Muhasebecilerin 1 Mart Muhasebeciler Gününü kutladı.