28 Kasım 2018 tarihinde Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, UTSO Meclis Başkan Yardımcısı Güray Öztürk ve Meclis Üyesi Ahmet Teksöz ile birlikte Meriç Kaymakamı Ekrem Güngör’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kaymakamlığa yeni atanan Meriç kaymakamı Ekrem Güngör’e hayırlı olsun diyen UTSO Heyeti Uzunköprü ve Meriç hakkında bilgilendirmeler yaparak gelecek projeler hakkında istişarelerde bulundu. İşsizlik nedeniyle göç veren Uzunköprü ve Meriç ilçelerine yapılacak yatırımlar ile göç alır duruma getirilmesi gerektiğinden bahsedildi.

Meriç Kaymakamı Ekrem Güngör konuşmasında UTSO heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Meriç’in siyasi ilçe başkanlarının tümü, STK’lar ve iş adamlarından oluşan bir heyet kurmaya çalıştığını UTSO olarak da mevcut oluşuma katkı göstermemizde büyük fayda olacağını sözlerine ekledi.