Edirne Ak Parti Milletvekili Adayları seçim çalışmaları dolayısıyla UZUNKÖPRÜ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar, Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi ve Kadın Girişimcilerin hazır bulunduğu ziyarete Ak Parti İl Başkanı Nesim İba, İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz ile birlikte Edirne Milletvekili Adayları Fatma Aksal, İlyas Akmeşe, Burak Cambaz ve AK Parti Teşkilat Mensupları katıldı.

Ziyarette seçim dönemi, ülke gündemi, ekonomik sorunlar görüşüldü. Uzunköprü’nün yaşadığı sorunlar değerlendirilerek, 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve Uzunköprü’ye hayır getirmesi dileklerinde bulunuldu. Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Başkan Ercan İhtiyar, Ak Parti heyetine teşekkür ederken, Milletvekili adaylarına da başarılar diledi. İl Başkanı Nesim İba gösterilen nezaket dolayısı ile Başkan İhtiyar ve UTSO heyetine teşekkürlerini, iletti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

son