İlçemiz Uzunköprü’ de birçok sosyal sorumluluk projesinin ve faaliyetin altında imzası bulunan ilçenin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odamız ilçede büyük ve önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odamız Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Uzunköprü’nün belirlenen 6 köyünde yaşayan henüz sinema ile tanışmamış ilkokul öğrencilerine 9 Mayıs 2018 tarihinde saat 10:30’da “Sinema Filmi” gösterimi yapıldı. Çocuklara patlamış mısır ve meyve suyu ikramı yapılarak, bilet ve İkram ücretlerinin tamamı UTSO tarafından karşılandı. Gerçekleşen etkinliğe Çavuşlu, Maksutlu, Harmanlı, Karapınar, Kurtbey ve Kavacık köylerinden gelen 101 öğrenci öğretmen gözetiminde katıldı.

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İHTİYAR, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Sosyal sorumluluk kapsamında bugün, öğrencilerin hayatı boyunca unutmayacakları bir gün yaşamalarına onların  heyecanına, mutluluklarına ortak olduk. İmkansızlıklar nedeniyle sinemaya gidememiş yaklaşık 101 öğrencimizi sinemaya götürdük. Bu gibi sosyal içerikli çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

KUCUKSINEMA