Uzunköprü de gazi caddesi üzerinde yıllardır hizmet veren Halit Orhon Eczanesi 02 Mayıs Çarşamba gün Habib Hoca Mahallesi Yusuf Kirez Sokak No:11’de yeni yerinde hizmete açıldı. Açılışa Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar’ın yanı sıra Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen çarşı esnafı ile davetliler katıldı.

Başkan İhtiyar yaptığı açılış konuşmasında; “Uzunköprü yalnızca merkezden ibaret değil. Devletimiz İki bölgeyi birbirine bağlayan bu yerde bir yatırım yapıp sağlık ocağı açmış. Bu yatırımla birlikte arkadaşlarımız da hizmet etmek üzere çarşıda gazi caddesi üzerinde bulunan yerlerinden taşınıp bu mahallede yerlerini aldılar. Amacımız Uzunköprü halkına hizmet etmek. Yatırımcılar da bu noktada Uzunköprü’nün sadece merkezden ibaret olmadığını görsün. Bu mahallelerin hepsi bizim, gereğini hepimiz yapalım. Uzunköprü ve aile için de hayırlı olsun Allah kar bereketi versin” dedi.

küçülmüşeczane

kucukeczane