Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail KILIÇ, Öğretim Görevlisi Dindar ŞİNO, Yüksekokul Sekreteri Yücel ALBAYRAK 24 Mayıs 2018 Salı günü odamızı ziyaret ederek UTSO Başkanı Ercan İHTİYAR’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni yönetim ve meclise görevinde başarılar dilediler.

Ticaret Sanayi Odası çalışmalarından ve Meslek Yüksekokulu'nun genel durumunun görüşüldüğü ziyarette üniversite sanayi işbirliği üzerinde konuşularak ticaret ve sanayi ile ilgili projelere bilimsel anlamda nasıl destek sağlanabileceği, Üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde, akademik bilgiyle sanayinin ortaklaşa yürüteceği projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

myo küçük