Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden odamıza iletilen yazıda, Dünya Rüzgar Enerjisi Birliği'nden alınan yazıya istinaden;

Pakistan Yenilenebilir Enerji 1. Zirvesinin (PRES 2019), 26-27 Eylül 2019 tarihlerinde, İslamabad'da düzenleneceği bildirilmiştir. Zirvenin güneş, rüzgar, hidroelektrik, etıktan enerji üretimi, bio-fuel, jeotermal, hidrojen yakıt hücresi teknolojileri gibi konuları kapsayacağı ve Pakistan'ın büyüyen enerji ihtiyacını karşılayacak sektörler ile dünyadaki yeni gelişmeleri yakından takip etme olanakları sunacağı ifade edilmiştir.

İkili görüşme gerçekleştirme fırsatları da olacak Zirvenin web sayfası www.pres.com.pk şeklindedir. Detaylı bilgi için Shahid Hamid (Tel: +92 51 873 3596 , Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) ile temasa geçilebilir olup, tüm ilgili üyelerimize duyurulur.