İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği‘nin (TOBB) 27.02.2019 tarihli ve 2200 sayılı yazısı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Türkiye-Romanya Ortak Ekonomi ve Ticaret Komitesi (JETCO) Birinci Dönem Toplantısının, Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar PEKCAN ile Romanya iş Ortamı, Ticaret ve Girişimcilik Bakanı Sayın Ştefan Radu OPREA’nın eşbaşkanlıklarında 28 Mart 2019 tarihinde İstanbul’da yapılacağı belirtilmektedir.

Bahse konu toplantı kapsamında, Sayın Ruhsar PEKCAN ile konuk Romen bakan arasında bir ikili görüşme ve Sayın Ruhsar PEKCAN ile konuk Romen Bakanın iştirakleri ve iki ülkenin iş insanlarının katılımıyla bir “Türkiye-Romanya İş ve Yatırım Forumu”nun gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu toplantı sırasında gündeme getirilmesinde yarar görülen hususlara ve toplantı sonunda imzalanacak Protokolde yer almasında fayda görülen hususlara ilişkin görüş ve öneri belirtmek isteyen üyelerimizin en geç 6 Mart 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar TOBB’a (Fax: 0312 218 22 09, E-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) iletilmesi gerektiği hususu belirtilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.