Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar Pekcan’ın daveti kapsamında Guatemala Ekonomi Bakanı Sn. Acisklo Valladares Urruela’nın 2019 yılının Mayıs ayında ülkemizi ziyaret etmesinin beklendiği bildirilmektedir.

Guatemala Ekonomi Bakanının ziyareti kapsamında görüşmelerde dile getirilecek hususlara ilişkin ülkemiz ile Guatemala arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilmek üzere en geç 12 Mart 2019 Salı günü saat 17.00'a kadar Birliğimize (E-posta: sBu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.)  iletilmesi beklenmektedir.

İlgililere duyurulur.