TOBB'dan Odamıza gelen yazıda "Khmelnytskyi Yatırım Fırsatları" temalı 3. Uluslararası Ekonomi Forumu'nun, 14-15 Mart 2019 tarihlerinde, Ukrayna'nın Khmelnytsky şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Forumda tarımsal sanayi, enerji ve makine yapımı sektörlerindeki yatırım potansiyelleri hakkında bilgi verileceği belirtilmektedir.

Detaylı bilgi için Nataliya Belyakova ile (+38 0382 785369, +38098 055 99 27, e-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir., Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) ile görüşülebilir.