Sayın Üyemiz,

TOBB'dan alınan yazıda, Uluslararası Bağdat Fuar Alanı'nda 11-14 Şubat 2019 tarihleri arasında Majid Shams Al-Irak Fuarlar ve Kongre Koordinasyon Şirketi ile Fuarlar ve Ticari Hizmetler Genel Şirketi'nin birlikte düzenleyeceği fuara Türk şirketlerinin katılımının arzu edildiği belirtilmiştir.

Söz konusu fuarda gıda maddeleri, ekipman ve ilgili aksesuarların, altyapı ve elektrik, inşaat ve inşaat yapı malzemeleri, genel endüstriler, otomotiv, baskı ve ambalaj, plastik ve petrokimya ürünleri imalatı, ev eşyaları ve mobilya sektörlerine yer verileceği ifade edilmiştir.

Detaylı bilgi için; Irak, Bağdat, Alkarada, Hai Al-Wihda, 904. Cadde 38. Sokak No: 8
Tel: 07832855566 - 07712258866

Bilgilerinize