İstanbul Ticaret Odası’ndan Odamıza gönderilen yazıda; dünyanın en önemli ve kapsamlı sanayi fuarı olan Hannover Messe Fuarı’nın 1-5 Nisan 2019 tarihlerinde Almanya’nın Hannover şehrinde düzenleneceği belirtilmiştir.

İlgili yazıda, sektör mensuplarına avantajlı imkanlar sunabilmek amacı ile HANNOVER MESSE 2019 Türkiye Milli İştiraki m2 katılım bedeli tüm ana hizmetler dahil 2.880 TL/m2 olduğu bildirilmiş, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından yaklaşık %60 oranında desteklenen Türkiye Milli İştiraki teşvik işlemleri İTO tarafından takip edileceği ifade edilmiştir.

Uluslararası alanda distribütör ve tedarikçiler ile profesyonel görüşme imkanı yaratan söz konusu fuar kapsamında, tek çatı altında 6 farklı ihtisas fuarı yer alacak olup, 75 ülkeden 5000 katılımcı ve yaklaşık 210.000 profesyonel ziyaretçi beklenmektedir.