Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; İslamabad Ticaret Müşavirliğimizden Birliğimize gönderilen e-posta iletisinde aşağıda ayrıntıları belirtilen iki önemli iş fırsatı hakkında bilgi verildiği ifade edilmiştir.

1. Pakistan’ın Karaçi şehrindeki Fuar Merkezi’nde (Expo Centre), Karaçi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 5-7 Nisan 2019 tarihlerinde, “My Karachi-Oasis of Harmony” isimli 16. Fuarın düzenleneceği bildirilmiştir. Söz konusu etkinliğin anılan Oda tarafından son 15 yıldır düzenlendiği ve tekstil, kumaş, hazır giyim, ev tekstili, giysi, kozmetik, mücevher, otomobil, yiyecek-içecek, şekerleme, elektronik aksamlar, sabun, ayakkabı, halı ve daha birçok alanda ürünlerin tanıtıldığı bir Fuar olarak gerçekleştiği bilgisi verilmiştir. Detaylı bilgi için Muhammed Idrees; Komite Başkanı, +92 300 8225419 ve Nida Aman, Sekretarya, +92 21 99218001-9 dahili: 118; e-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ile iletişim kurulabileceği belirtilmiştir.

2. Çin-Pakistan Ekonomik Koridoru Projesi’nin (CPEC Project) 2. Evresinin, sanayileşme, tarım, gıda işleme ve bilgi teknolojileri sektörlerine odaklanacak şekilde başladığı bildirilmiş olup; Türk iş çevrelerinin söz konusu projede yer almak üzere davet edildiği belirtilmiştir. Projenin bu evresinin özellikle Pakistan’ın Pasni ve Belucistan bölgelerine odaklandığı ifade edilmiştir. Konuyla ilgili detaylı bilgi için Khalid Mahmood (+92 51 8742020/30; +92 333 5132397; +92 333 5134439; e-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.; web sayfası: cpecplatform.com) ile iletişim kurulabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,