Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda Tunus 14. Tarım, Tarım Makineleri ve Balıkçılık Uluslararası Fuarının (SIAMAP 2019), 24-29 Eylül 2019 tarihlerinde, Tunus'ta bulunan Kram fuar alanında gerçekleşeceği belirtilmiştir.

Söz konusu etkinliğe ülkemizden katılımı organize etmek üzere SENEXPO adlı Türk şirketiyle bir pazarlama ve bilgilendirme anlaşması imzalandığı belirtilmektedir. Fuarla ilgili detaylı bilgiler yazının ekindeki dokümanda yer almaktadır.

"Tunus SIAMAP 2019" Fuarı 24-29 Eylül 2019 tarihlerinde, Tunus'ta bulunan Kram fuar alanında gerçekleşecektir.