Sayın Üyemiz,

Türkiye’deki Suriyeli iş insanları ile 12 Aralık 2018 Salı günü saat 14.00’da River Plaza’da bir tanışma toplantısı düzenlenecektir.

Bilindiği üzere, Suriye’deki savaş nedeniyle birçok Suriye vatandaşı hayatlarını idame ettirmek üzere ülkemizde misafir edilmektedir. Aralarında Suriye’nin önde gelen iş insanlarının da bulunduğu girişimci kişiler, Suriye’de edinmiş oldukları sektörel tecrübeleri doğrultusunda ülkemizde çeşitli alanlarda yatırım yapmakta olup Türkiye ekonomisine büyük katkılar sunmaktadırlar.

Bahse konu toplantıya  gayrimenkul, ithalat-ihracat, tarım, kozmetik, inşaat, gıda, tekstil, teknoloji, turizm, eğitim, sağlık, plastik, sigorta, lojistik, çelik yapı, temizlik, ambalaj gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren Suriyeli iş insanlarının katılımı öngörülmektedir.

Firmalar arası ikili görüşmelerin de  yer alacağı, Suriyeli iş insanlarının Türk muadilleri ile Türkiye’deki yatırım amaçlarına dair iş birliği fırsatlarını değerlendirme ortamı bulacakları söz konusu toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/813/11894  bağlantısı üzerinden 10 Aralık 2018 mesai bitimine kadar kayıt formunu doldurmaları rica olunur.